LUNSJ
Fredag & Lørdag 12-14
Østers med kokkos 3st 165
Gratinerte blåskjell med safran og parmesan 165
Bifftartar med timutpepper og paprika 2st 155
Oliven 95
Spekemat 215
Pannestekt brød med smør 115
Potet “galette” med trompetsopp og kantarell 225
DAGENS LUNSJRETT
Breiflabb med sommerens tomater og jordskokk
275
Andfrikassé med trompetsopp og poteter og rosenkål
275
SANDWICH
And fra Holte Gård
rilette med grillet paprika og brokkolini på surdeigsbrød
285
Tomater med stracchiatella og blomsterkarsepesto på surdeigsbrød
245
Å dele
T-Bone Steak fra Annis
med César a’la Madonna og peppersaus
min 30 minutter tilberedningstid
Pris mellom 1000 -1500
(155,-/100g - minimum 700g eller dagens tilgang)
Søtt
Mandelkake med blåbær og hvit sjokolade 165