LUNSJ

Fredag & Lørdag 12-14

Østers med kokkos 3st 165
Gratinerte blåskjell med safran og parmesan 165
Bifftartar med timutpepper og paprika 2st 155
Oliven 95
Spekemat 215
Pannestekt brød med smør 115
Potet “galette” med sopp og shiso 165


DAGENS LUNSJ
Gule beter med blåmuggost, pære og pekannøtter
175

Breiflabb med sommerens tomater, jordskokk og kojisaus
275

Breserte oksjekjaker med pastinakk og salsa verde
275

And Sandwich
rillette på and fra Holte Gård med grillet sivri og aprikos på surdeigsbrød
245

Å dele..

T-Bone Steak fra Annis
med César a’la Madonna og peppersaus
(min 30 minutter tilberedningstid)


Pris mellom 1000 -1500
(155,-/100g - minimum 700g eller dagens tilgang)


Søtt
Osteterte med multer 175

Mandelkake med blåbær og hvit sjokolade 175