MIDDAG
Østers med kald kokos
3stk 145 - 6 stk 285 - 12stk 570
Shisoblader med grønn asparges og mandel 135
Tostada med tomat og røkt kolje 2stk 145
Nystekt brød fylt med ferskost og hvitløk og parmesan 155
Gratinerte sjøkreps med nystekt brød og estragonmayo 395
Bakte gulbeter med aprikos, ristede hasselnøtter og Västerbottenost 215
Ishavsrøye med ferske erter og løpstikke 225
Squash med knivskjell, brokkoli og agurk 235
Bifftartar med peppermayo, knutekål og grønn chili 245
Sopptaco med jalapeño og sesam 225
Kveite med fennikel, salturt og yuzu 265
Svin fra Horgen Gård med plomme, svartkål og pekannøtter 255
Rabarbra med mjørdurt 185
Sprø sjokolade med yoghurt og roser 185
velg 3 retter + dessert til 800
(3 retter + dessert til 500 bare på mandager)
LUNSJ
FREDAG & LØRDAG
12-1430
Østers med kald kokos
3stk 145 - 6 stk 285 - 12stk 570
Gratinerte sjøkreps med nystekt brød og estragonmayo 395
Shisoblader med grønn asparges og mandel 135
Tostada med tomat og røkt kolje 2stk 145
Flatbrød med stratchiatella og ikura 165
Bakte gulbeter med aprikos, ristede hasselnøtter og Västerbottenost 195
Bifftartar med peppermayo, knutekål og grønn chili 215
Byggryn med halloumi fra Bygdø Kongsgård, valnøtter og ferske erter 245
Bakt kveite med hvit asparges og yuzu 265
Rabarbra med mjørdurt 165
2 RETTER + DESSERT 575
inkl kaffe og dessert