MIDDAG

Østers med kald kokos
3stk 145 - 6 stk 285 - 12stk 570

Shisoblader med grønn asparges og mandel 135

Tostada med tomat og røkt kolje 2stk 145

Nystekt brød fylt med ferskost og hvitløk og parmesan 155

Gratinerte sjøkreps med nystekt brød og estragonmayo 395

Bakte gulbeter med aprikos, ristede hasselnøtter og Västerbottenost 215

Ishavsrøye med ferske erter og løpstikke 225

Squash med knivskjell, brokkoli og agurk 235

Bifftartar med peppermayo, knutekål og grønn chili 245

Sopptaco med jalapeño og sesam 225

Kveite med fennikel, salturt og yuzu 265

Svin fra Horgen Gård med plomme, svartkål og pekannøtter 255

Rabarbra med mjørdurt 185

Sprø sjokolade med yoghurt og roser 185


velg 3 retter + dessert til 800
(3 retter + dessert til 500 bare på mandager)

LUNSJ

FREDAG & LØRDAG
12-1430

Østers med kald kokos
3stk 145 - 6 stk 285 - 12stk 570

Gratinerte sjøkreps med nystekt brød og estragonmayo 395

Shisoblader med grønn asparges og mandel 135

Tostada med tomat og røkt kolje 2stk 145

Flatbrød med stratchiatella og ikura 165

Bakte gulbeter med aprikos, ristede hasselnøtter og Västerbottenost 195

Bifftartar med peppermayo, knutekål og grønn chili 215

Byggryn med halloumi fra Bygdø Kongsgård, valnøtter og ferske erter 245

Bakt kveite med hvit asparges og yuzu 265

Rabarbra med mjørdurt 165

2 RETTER + DESSERT 575
inkl kaffe og dessert