MENY

Velg 3 retter + dessert til 750,- per person

Østers med kokkos
3 stk 135 - 6 stk 285 - 12 stk 565
Gougères med kylling, solbær og sumak 2 stk 135
Tartar med timutpepper og zucchini 155
Gratinerte blåskjell med safran og parmesan 165
Gule plommer med makrellstørje og fingerlime 225
Piggvar med kantareller og saus “vin jaune” 285
And fra Holte Gård med rødbeter fra Linnestad Gård og rips 285


T-Bone Steak fra Anni’s
med César a´la Madonna og peppersaus
Pris mellom 1000 -1500
(155,-/100g - minimum 800g, dagens tilgang)

Potetgalette med traktkantarell og steinsopp 185
Pannestekt brød med pisket smør 115
César a’la Madonna 115


Mandelkake med blåbær og hvit sjokolade 165
Stikkelsbær og is på gresskarkjerner 165

Å dele

Søtt

Book bord