MENY

Velg 3 retter + dessert til 650,- per person

Østers med jalapenos, løpstikke og ørretrogn
3 stk 135 - 6 stk 285 - 12 stk 565
Krabbedoughnuts med karri og blomkål 2 stk 135
Sprø tartar rull med timutpepper og jalapeños 155
Gratinerte blåskjell med safran og parmesan 165
Tomater, vannmelon och stracciatella 195
Squash med syltet habanero, sardiner og pinjekjerner 225
Piggvar med neper, erter och vin jaune 285
And fra Holte Gård med rød shiso og moreller 285


T-Bone Steak fra Anni’s
med César a´la Madonna og peppersaus
Pris mellom 1000 -1500
(155,-/100g - minimum 800g, dagens tilgang)

Potetgalette med gressløk 115
Pannestekt brød med pisket smør 115
César a’la Madonna 115



Rabarber med hvit sjokolade og sitronverbena 165
Jordbær, pistasj og hylleblomst 165

Å dele

Søtt